Tažné zařízení Ford Galaxy IV, S-Max 08/15- odnímatelný vertikální bajonet

Tažné zařízení Ford Galaxy IV, S-Max 08/15- odnímatelný vertikální bajonet

Hook CZ s.r.o.

Kvalitní a dobře pasující tažné zařízení předního českého výrobce se špičkovým systémem vertikálního bajonetu HOOK nabízí jednoduché ovládání, precizní zpracování, spolehlivost a estetiký vzhled.

specifikace

Výrobce:
Hook CZ s.r.o.
Kód zboží:
140413
Záruka:
24 měsíců
Dostupnost:
skladem
Váha
19 kg
Modelový rok
2015

cena

7.644,63 bez DPH9.250 vč. DPH



 

Max. zatížení: 2250 kg
Svislé zatížení: 90 kg
D-Hodnota 11,20 kN
Výřez: neviditelný výřez v nárazníku
Typ čepu: odnímatelný vertikální bajonet

Vhodné pro vozy:
Ford Galaxy 8/2015-
Ford S-Max 8/2015-

 

Po odejmutí čepu a sklopení zásuvky je tažné zařízení na vozidle neviditelné. Tento špičkový systém vertikálního bajonetu HOOK nabízí jednoduché ovládání, precizní zpracování, spolehlivost a estetický vzhled. Stejně jako horizontální bajonet HOOK je i tento čep uzamykatelný.

Nejdéle působící výrobce tažných zařízení v České republice. Tažná zařízení vyrábí firma HOOK již od roku 1989 a tento fakt je dostatečnou zárukou kvality našich výrobků.

Tažná zařízení značky HOOK jsou homologována podle evropské normy ES 94/20 nebo EHK 55, některé starší typy tažných zařízení jsou schválené národním osvědčením Atest 8SD.
Systém managementu kvality je certifikován dle DIN EN ISO 9001:2008 a také je certifikován od KBA (německý úřad pro dopravu) v oboru Vývoj a výroba tažných zařízení s koulí ISO 50, záruka 24 měsíců.


Výrobce: HOOK CZ, Česko. Ověřená kvalita EG - nejlepší středoevropský výrobce. 

Ceny:
Cena montáže tažného zařízení a zapojení elektropřípojky je podle obtížnosti a volby elektropřípojky 3.200 – 4.800 Kč včetně 21% DPH.
Kabeláž k tažnému zařízení se pohybuje mezi 240 - 10.686 Kč podle typu vozidla. Přesnou cenu montáže a zboží obdržíte při dotazu.

Přihlášení tažného zařízení:
Poplatek na úřadě za přihlášení tažného zařízení je 50,- Kč (pokud tažné zařízení montovala naše firma). Zákazník nemusí navštívit STK. Bližší informace u našeho technika.
Každý náš zákazník dostanete k zakoupenému tažnému zařízení originální TYPOVÝ LIST, jehož kopie je úředníkům dopravního úřadu přístupná na stránkách Ministerstva dopravy pro zapsání do technického přůkazu vozidla. TYPOVÝ LIST potvrzuje platné Schválení technické způsobilosti typu výbavy vozidla k provozu na pozemních komunikacích a jeho Osvědčení Atestem 8SD MDČR. Po montáži provedeme jako certifikované \\\"Pověřené montážní pracoviště\\\" zápis do tohoto Typového listu. Do typového listu se zapisuje objednací číslo, údaje o vozidle, parametry tažného zařízení, datum a místo nákupu a montáže tažného zařízení.
S řádně vyplněným TYPOVÝM LISTEM a požadovanými doklady, navštívíte odbor dopravy Vašeho místně příslušného úřadu a tam Vám tažné zařízení bez další kontroly na Stanici technické kontroly (STK) zapíší do technického průkazu vozidla. TYPOVÝ LIST a montáž v pověřené firmě Vám ušetří 300,-Kč a Váš čas.

Pokud se rozhodnete namontovat tažné zařízení svépomocí, nebo v servisu bez pověření k montáži, můžete tak učinit. Po montáži je nutné s vozidlem navštívit STK. Tam technici STK prověří typovou vhodnost tažného zařízení pro vozidlo a správnost montáže, včetně zapojení a funkčnosti elektropřípojky. Na základě kontroly obdržíte protokol STK, který pak spolu s typovým listem předložíte při přihlášení.

Ceny za přihlášení a zápis tažného zařízení na dopravním úřadě:
Kontrola STK: 250,- Kč (jen pokud si tažné zařízení montujete svépomocí, nebo v servisu bez \"Pověření k montáži\")
Poplatek na úřadě za přihlášení TZ: 50,- Kč (pokud montovala pověřená firma), nebo 100,- Kč (individuální montáž s kontrolou STK)

Firma KANACO, spol. s r.o. je oprávněna ve smyslu Zákona 341/2002 Sb. odbornou montáží tažných zařízení. Naše autorizace platí pro tažná zařízení značek Thule/Brink, Westfalia, HOOK CZ, Galia, GDW, Aragon, Auguszt, Atlux, Siarr, AUTO-HAK/Vapol, Bosal a Sport Jacht.



V případě Vašeho zájmu o jiný typ tažného zařízení nás prosím kontaktujte a vybereme Vám aktuálně nejvýhodnější nabídku.

Typová 13pinová elektropřípojka Ford Galaxy, S-Max, Mondeo HB + kombi

Typová 13- pinová elektropřípojka Ford Galaxy, S-Max, Mondeo HB + kombi. Odpojení mlhového světla. Odpojení parkovacích senzorů.

Kat. č.: 748326

Elektropřípojka Ford Galaxy, Mondeo HB + kombi, S-Max 7pinová

Typová 7pinová elektropřípojka Ford Galaxy, Mondeo HB + kombi, S-Max pro vozy s odpojením mlhového světla a parkovacích senzorů.

Kat. č.: 737326

KOMENTÁŘE A DOTAZY

Přidat komentář nebo dotazPřidat komentář nebo dotaz

Poslat dotaz
 

×