Pískování autoskel VIN kódem Akce

Pískování autoskel VIN kódem

Chcete-li snížit pravděpodobnost odcizení Vašeho vozu máme pro Vás dostupné řešení v podobě značení skel pískováním VIN kódu. Pískování autoskla, provádí se pouze v naší pražské provozovně, se děje bezprašným tryskáním jemného korundového písku přes připravenou šablonu se znaky VIN čísla pomocí pískovací pistole. U některých pojišťoven získáte slevy na pojistném.

specifikace

Kód zboží:
PISKVINKOD
Dostupnost:
skladem
Akční cena bez DPH
570,25 Kč
Akční cena s DPH
690,00 Kč
Poznámka k ceně:
Cena za pískování šesti autoskel. Každé další pískování autoskla stojí 100 Kč viz popis níže.

cena

570,25 bez DPH690 vč. DPH



 

POZOR - NYNÍ PROBÍHÁ AKCE PÍSKOVÁNÍ LIBOVOLNÉHO POČTU AUTOSKEL VIN KÓDEM

K MONTÁŽI ZÁMKU ŘAZENÍ

A TO ZDARMA

 

Jeden z prvních kroků po krádeži vozidla je změna jeho identity odcizeného vozidla. To se děje právě změnou čísel VIN kódu na karoserii vozidla. 

Pískování autoskla se děje bezprašným tryskáním jemného korundového písku přes připravenou šablonu se znaky VIN čísla pomocí pískovací pistole. Chcete-li snížit pravděpodobnost odcizení Vašeho vozu máme pro Vás dostupné řešení v podobě značení skel. Navíc u některých pojišťoven získáte slevy na pojistném.

Čísla VIN na všech sklech vozidla výrazně zvyšují nákladnost a pracnost operace změny identity. Výměna všech skel je drahá a nápadná. Vyznačení čísla VIN na střešním okně už znamená téměř neřešitelný problém. 

Chcete-li snížit pravděpodobnost odcizení Vašeho vozu máme pro Vás dostupné řešení v podobě značení skel. Navíc u některých pojišťoven získáte slevy na pojistném.

Ceník pískování autoskel včetně práce a 21% DPH

6x šablona s číslem VIN - např. 2x přední a zadní sklo + 4 x boční skla   690 Kč
8x šablona s číslem VIN - např. 2x přední a zadní sklo + 6 x boční skla   890 Kč
10x šablona s číslem VIN                                                                        1.090 Kč
12x šablona s číslem VIN                                                                        1.290 Kč
Příplatek za každou další šablonu  /  pískování autoskla s číslem VIN je 100 Kč. 
Samostatné pískování jednoho autoskla s číslem VIN je 200 Kč. 

Při objednávce uveďte do poznámky, prosím, VIN kód či jiný kód v počtu maximálně 17 znaků, značku a typ vozidla, rok výroby, barvu a počet šablon pro pískování.

Provádíme pouze v naší pražské provozovně.


Značení skel vozidla VIM kódem


POZOR - NYNÍ PROBÍHÁ AKCE PÍSKOVÁNÍ LIBOVOLNÉHO POČTU AUTOSKEL VIN KÓDEM

K MONTÁŽI ZÁMKU ŘAZENÍ

A TO ZDARMA

Co je značení oken?
- Pískování nebo leptání kódu na autoskla
- Cílem je vybavit vozidlo neodstranitelným kódem na sklech a odradit zloděje od krádeže
- Navíc u některých pojišťoven lze získat slevy na pojistném až 10 %


Jak se provádí pískování autoskel?
Pískování autoskla se děje bezprašným tryskáním jemného korundového písku přes připravenou šablonu se znaky VIN čísla pomocí pískovací pistole.

Co je číslo VIN?
Číslo karoserie, mezinárodně označované jakoVIN (Vehicle Identification Number), je jedinečným celosvětovým identifikátorem vozidla.

Proč vyznačit VIN na skla automobilu?
Jeho neodstranitelným vyznačením na všechna skla vozidla zajistíte, že policie nebo veřejnost může kdykoliv prokazatelně identifikovat vozidlo, a to i v případě, že je uzamčené!


Jak je možné podle VINu identifikovat vozidlo?
Podle čísla VIN je možné na stránkách Ministerstva vnitra prostřednictvím internetu nebo SMS zprávy rychle zjistit, jestli vozidlo není evidováno jako kradené. Kradené vozidlo se tak obtížně prodává. Vzrůstá šance na nalezení automobilu!

Proč nemají zloději rádi VIN na sklech?
Jeden z prvních kroků po krádeži vozidla je změna jeho identity. To se děje právě změnou čísel VIN na karoserii vozidla. Čísla VIN na sklech vozidla výrazně zvyšují pracnost a nákladnost takové operace. Výměna všech skel je drahá a nápadná. Vyznačení čísla VIN na střešním okně už znamená téměř neřešitelný problém. Dalším důvodem, proč se zloději vyhýbají vozidlům s vyznačenými skly, je to, že skla každého vozidla jsou vyznačena homologační značkou, která obsahuje datum výroby vozidla. Tento datum je téměř vždy shodný s rokem výroby vozidla. Pokud tedy zloděj chce legalizovat ukradené vozidlo, musí vyměnit všechna okna. Je ale velký problém sehnat všechna skla se shodným rokem výroby jako je rok výroby automobilu. Pokud nesouhlasí rok výroby skel s rokem výroby vozidla, znamená to, že auto bylo buď kradeno nebo hodně havarované.

  

Potřebuji registraci vozidla v privátní databází?
Častým dotazem je, zda vozidlo, které má označena skla prostřednictvím našeho pískování, je evidováno v nějaké mezinárodní databázi. Jsou dodavatelé, kteří takovou evidenci často nabízí a v obchodních materiálech se například uvádí, že registrace takového vozidla v mezinárodním informačním systému slouží mimo jiné policii a privátním organizacím pro identifikaci označených vozidel, a to nejen v ČR, ale také v zahraničí. Otázkou ale je, k čemu je to vlastně dobré. To, že je vozidlo označeno kódem VIN je přece vidět přímo na vozidle. Registrace vozidla v další privátní databázi tedy neříká nic o tom, jestli vozidlo bylo nebo nebylo ukradeno. Takovou informaci podává pouze pravidelně aktualizovaná evidence zcizených vozidel, kterou ze zákona vede Policie České republiky, a která je z celého světa přístupná na internetových stránkách Policie ČRv databázi Pátrání po vozidlech a registračních značkách. Toto je tedy databáze, kde pojišťovny, bazary, leasingové společnosti a veřejnost na bázi čísla VIN ověřuje, zda vozidlo nebylo kradené. Všechny ostatní privátní evidence, které navíc nejsou veřejně přístupné, jsou tedy především obchodním argumentem, který majiteli nepřináší žádnou další přidanou hodnotu, ani nezvyšuje stupeň preventivní ochrany vozidla.

KOMENTÁŘE A DOTAZY

Přidat komentář nebo dotazPřidat komentář nebo dotaz

Poslat dotaz
 

×