CONSTRUCT STEERING mechanické zabezpečení volantu

CONSTRUCT STEERING mechanické zabezpečení volantu

Mechanické zabezpečení pro vozy bez řadicí páky Construct Steering blokuje mechanicky volantovou tyč, takže nelze otáčet volantem a tudíž není možné s vozem odjet.

specifikace

Kód zboží:
11774VSL
Záruka:
24 měsíců
Dostupnost:
na dotaz
budeme Vás informovat o termínu dodání
Poznámka k ceně:
Zákazník nakupuje pouze s montáží. Cena je uvedena včetně montáže a 21% DPH.

cena

9.909,09 bez DPH11.990 vč. DPH



 

Samotný zámek za velkoobchodní cenu může nakoupit jen u nás registrovaná firma, která má oprávnění pro montáž zabezpečovacích zařízení a je pro tuto montáž proškolena. Zákazník nakupuje pouze s montáží.

AKCE 
PÍSKOVÁNÍ SKEL VIN KÓDEM 
K MONTÁŽI zámku řazení 
ZDARMA

 

Z8mek řazení Construct

 

ZABEZPEČENÍ PRO VOZY BEZ ŘADICÍ PÁKY

V dnešní době jsou již standardem vozy s bezklíčovým startováním, tzv. KESSY. Tento komfort s sebou ale přináší i zvýšené riziko krádeží, jelikož díky zesilovačům signálu vycházejícího z klíčku, je krádež takového vozu otázkou pár vteřin.

Co když ale vůz nemá klasickou převodovku s řadicí pákou, ale využívá elektronický spínací systém, jako je joystick nebo elektronický volič na sloupku řízení?

Pro vozy bez řadicí páky nabízíme nový produkt - Construct Steering, který blokuje mechanicky volantovou tyč, takže nelze otáčet volantem a tudíž není možné s vozem odjet. Toto zabezpečení zároveň obsahuje spínač, díky němuž není možné u zamčeného zařízení vozidlo nastartovat. Dvojí ochrana výrazně prodlužuje čas, který je zloděj ochoten při krádeži riskovat.

STAČÍ JEDNO OTOČENÍ KLÍČEM
Pro uživatele je systém Construct Steering mimořádně komfortní. Zámková vložka je nenápadně umístěna v blízkosti volantu, k jejímu odemčení či zamčení se řidič nemusí shýbat ani naklánět. Po jízdě jednoduše otočí klíčem v zámkové vložce, čímž dojde k blokaci volantu. Zároveň je aktivován spínač, díky němuž nelze vozidlo v uzamčené poloze ani nastartovat.

ZÁRUKA 5 LET
Na mechanické zabezpečení Construct Steering získáte záruku až na 5 let. Tato garance je podmíněna autorizovanou instalací a pravidelnými každoročními kontrolami u montážní organizace, popř. u výrobce.

 

ODOLNOST PROVĚŘENA

Zařízení odolává tepelným i chemických vlivům, nemění své vlastnosti ani po podchlazení tekutým dusíkem

Propracovanou konstrukci není možné překonat pomocí známých destruktivních metod (např. vytržením jádra vložky), stejně tak jako pomocí metod nedestruktivních (např. metoda Bump-key).

Systém není závislý na stavu autobaterie ani na jiných funkcích vozidla. Ztížený přístup značně komplikuje případné pokusy o jeho překonání. Díky vysoké kvalitě získal CONSTRUCT za dobu své existence řadu ocenění.

Zámková vložka vylučuje náhodné uzamčení a je odolná proti odvrtání, rozlomení či vyhmatání planžetou. Splňuje podmínky norem ČSN EN 1303 a ČSN EN 1627 a vyhovuje nejvyšší třídě bezpečnosti evropských norem.

 

 

 

Zabezpečení řadící páky JoyLock pro vozy BMW JL001

Mechanické zabezpečení elektronické páky řazení - joysticku - pro vozy BMW s automatickou převodovku, které zabezpečuje, neboli…

Kat. č.: JoyLockBMW JL001
6.195 Kč
7.490 Kč
akce novinka

Zabezpečení řadící páky JoyLock pro vozy BMW JL002

Mechanické zabezpečení elektronické páky řazení - joysticku - pro vozy BMW s automatickou převodovku, které zabezpečuje, neboli…

Kat. č.: JoyLockBMW JL002
6.195 Kč
7.450 Kč
akce novinka

Zabezpečení řadící páky JoyLock pro vozy BMW JL003

Mechanické zabezpečení elektronické páky řazení - joysticku - pro vozy BMW s automatickou převodovku, které zabezpečuje, neboli…

Kat. č.: JoyLockBMW JL003
6.195 Kč
7.450 Kč
akce novinka

BULLOCK Defender ® - ochrana volantu a zábrana proti krádeži airbagu

Bullock představuje DEFENDER, universální mechanické zabezpečovací zařízení na volant,…

Kat. č.: 11486
akce

KOMENTÁŘE A DOTAZY

Přidat komentář nebo dotazPřidat komentář nebo dotaz

Poslat dotaz
 

×