Construct - kompletní výměna zámku řazení

Construct - kompletní výměna zámku řazení

Nemá náhodou ještě někdo jiný klíč od Vašeho zámku řazení? Předejděte nepříjemnostem s možností zanechání klíče u původního majitele či autobazaru a nechte si u nás zabezpečení Construct na Vašem vozu vyměnit! Také v případě, že nevlastníte bezpečnostní kartu potřebnou k přidělání klíče, nabízíme pozáruční výměnu mechanického zabezpečení Construct za zvýhodněnou cenu.

specifikace

Kód zboží:
11273V
Záruka:
24 měsíců
Dostupnost:
na dotaz
budeme Vás informovat o termínu dodání
Běžná cena bez DPH
6.933,88 Kč
Běžná cena s DPH
8.390 Kč
Sleva
-29 %

cena

4.917,36 bez DPH5.950 vč. DPH



 

Samotný zámek za velkoobchodní cenu může nakoupit jen u nás registrovaná firma, která má oprávnění pro montáž zabezpečovacích zařízení a je pro tuto montáž proškolena. Zákazník nakupuje pouze s montáží.

Nemá náhodou ještě někdo jiný klíč od Vašeho zámku řazení značky Construct? Předejděte nepříjemnostem s možností zanechání klíče u původního majitele či autobazaru a nechte si u nás zabezpečení Construct na Vašem vozu vyměnit! 
Také v případě, že nevlastníte bezpečnostní kartu potřebnou k přidělání klíče, nabízíme pozáruční výměnu mechanického zabezpečení Construct za zvýhodněnou cenu.

Cena je včetně montáže.

Cena obsahuje nový zámek řazení, dva klíče, servisní kartu, novou záruku, demontáž zámku z vozu a zpětnou montáž nového zámku s novou vložkou do vozidla. 

Výměna se provádí v naší prodejně-montážních dílně Radlická 90, Praha 5. Na výměnu je potřeba se dopředu objednat.

 

 

 

Zámek řazení Construct

Princip zabezpečení vozidla mechanickým zabezpečením CONSTRUCT spočívá v zablokování pohyblivých částí mechanismu řazení, tedy v uzamčení řadící páky za pomocí masivního zabezpečovacího systému. U mechanických převodovek blokuje zařazený zpětný převodový stupeň, u automatických převodovek polohu parkování. Klíč je třeba při odemykání i zamykání zámku řazení.

Mechanické zabezpečení CONSTRUCT je vybaveno patentovanou zámkovou technologií, která využívá originální technické řešení. Zámek je odolný proti odvrtání, rozlomení i vyhmatání planžetou. Použitý materiál se nestává křehkým ani po podchlazení tekutým dusíkem. Zabezpečení CONSTRUCT odolává tepelným, chemickým a klimatickým vlivům a jeho účinnostn není závislá na stavu autobaterie ani na jiných funkcích vozidla. Ztížený přístup značně komplikuje případné pokusy o jeho překonání. Konstrukční řešení vylučuje náhodné uzamknutí systému. Po instalaci do vozidla nelze systém rozebrat.
Zámková vložka vylučuje náhodné uzamčení a je odolná proti odvrtání, rozlomení či vyhmatání planžetou. Splňuje podmínky norem ČSN EN 1303 a ČSN EN 1627 a vyhovuje nejvyšší třídě bezpečnosti evropských norem.

K zámku jsou dodávány dva klíče a autorizační karta.

Na mechanické zabezpečení CONSTRUCT je výrobcem poskytnuta záruka po dobu 5 let. Tato garance je podmíněna autorizovanou instalací a pravidelnými každoročními kontrolami, které musí být potvrzeny v Záruční a servisní knížce CONSTRUCT.

Pojišťovací ústavy a leasingové společnosti mnohdy vyžadují zabezpečení pojištěného vozu tímto účinným zabezpečovacím zařízením jako podmínku pro uzavření smlouvy a poskytují tak slevy na pojistném až 20%.

 

 

Nedílnou součástí každé montáže je: označení vozidla samolepkami na levé a pravé okénko (přední nebo zadní) a pryskyřicovou samolepkou na záď vozu, elektronická registrace (výstupem je jednostránkové Osvědčení o registraci a záruční list), upozornění zákazníka na 5-letou záruku, v případě dodržení podmínky každoroční kontroly. U nás montované zámky řazení mají u nás též provedení roční kontroly zdarma.

 

Pokud máte zájem o toto zabezpečení do svého automobilu, obraťte se na nás.


Za celý rok 2013 činí podle statistik Policie ČR počet odcizených vozidel v České republice 11.641! To znamená, že každých 41 MINUT se v ČR ukradne 1 vozidlo.

 

 
 
 Zámek řazení Construct Škoda Superb III 2015-, DSG, www.kanaco.cz
 
Zámek řazení Construct VW Passat B8 2014-, manuální řazení, www.kanaco.cz
Zámek řazení Construct VW Golf Sportsvan, manuální řazení, www.kanaco.cz

 
Zámek řazení Construct Škoda Octavia III 2013-, manuální řazení, zamykání shora, www.kanaco.cz
 
 
Zámek řazení Construct Škoda Octavia III 2013-, manuální řazení, zamykání od spolujezdce, www.kanaco.cz



Zámek řazení Construct Škoda Rapid 2012-, manuální řazení, www.kanaco.cz
 
 
Zámek řazení Construct Ford Focus model 2011 i model 2015, manuální řazení, www.kanaco.cz
 


Zámek řazení Construct Audi A6 manuální řazení  2003-2010 www.kanaco.cz
 
 

KOMENTÁŘE A DOTAZY

Přidat komentář nebo dotazPřidat komentář nebo dotaz

Poslat dotaz
 

×