Tažné zařízení BMW X5 G05 2018- / X6 G06 2019-, odnímatelný vertikální bajonet

Tažné zařízení BMW X5 G05 2018- / X6 G06 2019-, odnímatelný vertikální bajonet

Westfalia

Tažné zařízení německého výrobce Westfalia pro vozy BMW je vybaveno odolným a dodnes nepřekonaným automatickým vertikálním systémem odnímání kulového čepu s integrovaným zámkem proti krádeži. Vyznačuje se extrémní pevností a dlouhou životností.

specifikace

Výrobce:
Westfalia
Kód zboží:
W303485
Záruka:
24 měsíců
Dostupnost:
skladem
Váha
21 kg
Modelový rok
2018

cena

12.145,45 bez DPH14.696 vč. DPH



 

 

Parametry tažného zařízení:
D-Hodnota (kN) 16,3
Max. zatížení (kg) 3500
Svislé zatížení (kg) 140
Typ čepu Odnímatelný vertikální bajonet
Výřez nárazníku Neviditelný výřez
Parametry vozu
Pro vozy vyrobené od 2018
Číslo schválení E11 55R01/06 11500

 

Vhodné pro vozy:

BMW X5 2018- (G05); také M-Sport
BMW X6 2019- (G06); také M-Sport

 

Značkové ORIGINÁLNÍ tažné zařízení od předního světového výrobce firmy WESTFALIA. Nejvyšší kvalita je nyní za bezkonkurenční cenu. Originální tažná zařízení (dodávaná automobilkám do prvovýroby) respektují ergonomii vozidla a Vašemu autu sluší.

Tažné zařízení je vybaveno odolným a dodnes nepřekonaným automatickým vertikálním systémem odnímání kulového čepu s integrovaným zámkem proti krádeži. Vyznačuje se extrémní pevností a dlouhou životností. Po odejmutí čepu a sklopení zásuvky je tažné zařízení na vozidle neviditelné. Je vhodné i pro profesionální použití. Tažná zařízení Westflia jsou oštřena nejlepší antikorozní povrchovou úpravou KTL.

Montáž neomezuje záruku nového vozidla! Westfalia je originální díl většiny světových automobilek.
Na pevnost tažného zařízení poskytujeme doživotní záruku.

U tohoto výrobku zaručujeme pevnost pro použití s nosičem jízdních kol.

Výrobce: Westfalia-Automotive, Německo


Poskytujeme nadstandartní záruky pro:
Tažná zařízení THULE-BRINK a WESTFALIA na pevnost nosné části pro celou dobu životnosti vozidla.
Tažná zařízení GALIA 10 let proti korozi příčníku.

 

Ceny:
Cena montáže tažného zařízení a zapojení elektropřípojky je podle obtížnosti a volby elektropřípojky 2.900 – 7.900 Kč včetně 21% DPH.
Kabeláž k tažnému zařízení se pohybuje mezi 240 - 10.686 Kč podle typu vozidla. Přesnou cenu montáže a zboží obdržíte při dotazu. 
 
Přihlášení tažného zařízení:
Poplatek na úřadě za přihlášení tažného zařízení je 50,- Kč (pokud tažné zařízení montovala naše firma). Zákazník nemusí navštívit STK. Bližší informace u našeho technika.
Každý náš zákazník dostanete k zakoupenému tažnému zařízení originální TYPOVÝ LIST, jehož kopie je úředníkům dopravního úřadu přístupná na stránkách Ministerstva dopravy pro zapsání do technického přůkazu vozidla. TYPOVÝ LIST potvrzuje platné Schválení technické způsobilosti typu výbavy vozidla k provozu na pozemních komunikacích a jeho Osvědčení Atestem 8SD MDČR. Po montáži provedeme jako certifikované "Pověřené montážní pracoviště" zápis do tohoto Typového listu. Do typového listu se zapisuje objednací číslo, údaje o vozidle, parametry tažného zařízení, datum a místo nákupu a montáže tažného zařízení.
S řádně vyplněným TYPOVÝM LISTEM a požadovanými doklady, navštívíte odbor dopravy Vašeho místně příslušného úřadu a tam Vám tažné zařízení bez další kontroly na Stanici technické kontroly (STK) zapíší do technického průkazu vozidla. TYPOVÝ LIST a montáž v pověřené firmě Vám ušetří 300,-Kč a Váš čas.

Pokud se rozhodnete namontovat tažné zařízení svépomocí, nebo v servisu bez pověření k montáži, můžete tak učinit. Po montáži je nutné s vozidlem navštívit STK. Tam technici STK prověří typovou vhodnost tažného zařízení pro vozidlo a správnost montáže, včetně zapojení a funkčnosti elektropřípojky. Na základě kontroly obdržíte protokol STK, který pak spolu s typovým listem předložíte při přihlášení.

Ceny za přihlášení a zápis tažného zařízení na dopravním úřadě:
Kontrola STK: 250,- Kč (jen pokud si tažné zařízení montujete svépomocí, nebo v servisu bez "Pověření k montáži")
Poplatek na úřadě za přihlášení TZ: 50,- Kč (pokud montovala pověřená firma), nebo 100,- Kč (individuální montáž s kontrolou STK)

Firma KANACO, spol. s r.o. je oprávněna ve smyslu Zákona 341/2002 Sb. odbornou montáží tažných zařízení. Naše autorizace platí pro tažná zařízení značek Thule/Brink, Westfalia, HOOK CZ, Galia, GDW, Aragon, Auguszt, Atlux, Siarr, AUTO-HAK/Vapol, Bosal a Sport Jacht.


V případě Vašeho zájmu o jiný typ tažného zařízení nás prosím kontaktujte a vybereme Vám aktuálně nejvýhodnější  nabídku.

KOMENTÁŘE A DOTAZY

Přidat komentář nebo dotazPřidat komentář nebo dotaz

Poslat dotaz
 

×