BULLOCK Excellence ® - model X zámek pedálů pro vozy s mechanickým řazením  Akce

BULLOCK Excellence ® - model X zámek pedálů pro vozy s mechanickým řazením

BULLOCK Excellence ® je mechanické zařízení proti krádeži auta. Jeho úchyty zablokují pedály spojky a brzdy. Jeho plus je snadné použití, dobrá skladnost a jeho naprostá čistota. Je to velmi vhodný autodoplněk k mechanickému zabezpečení řadicí páky. VÍTĚZ SROVNÁVACÍCH TESTŮ - Čas odolávání zařízení BULLOCK je 17 minut 5 sekund. Průměrný čas odolávání ostatních zabezpečovacích v této kategorii...

specifikace

Kód zboží:
11132
Záruka:
24 měsíců
Dostupnost:
skladem
Modelový rok
2018
Akční cena bez DPH
3.132,23 Kč
Akční cena s DPH
3.790,00 Kč

cena

3.132,23 bez DPH3.790 vč. DPH



 

Bullock Excellente zámek pedálů

U nových vozidel AUDI, ŠKODA a VW již není možné nastartovat bez sešlápnutí spojkového pedálu. S použitím zabezpečení zámku pedálů Bullock Excellence se stává vozidlo nepojízdným.

 
Nový model BULLOCK Excellence ® velikosti X se třemi nástavci. Má širší uplatnění na více typů vozidel a nahrazuje předešlé modely M a L. Toto mechanické zařízení proti krádeži auta má úchyty zablokující pedály spojky a brzdy, a tím zabezpečí automobil. Jako jeho plus uvádíme snadné použití, dobrou skladnost a jeho naprostou čistotu. Zablokování pedálů značkou "BULLOCK" nabízí jistou ochranu proti každému pokusu o krádež. Je to velmi vhodný autodoplněk k mechanickému zabezpečení řadicí páky.
 
Zámek pedálů je vyroben na základě dokonalé technologie, propojené s dobrým nápadem a příjemným designem. BULLOCK Excellence ®  je vyroben z tvrzené nitrocementované oceli a to umožňuje vysokou odolnost proti řezání a vrtání. Každý detail je chráněna před oxidací zinkování a práškové lakování. Západka je vyrobena z materiálu, která brání proti útokům. Díky zavedení Seeger, ocelového prstence, který chrání blokovací mechanismus proti případnému pokusu o překonání, se Bullock Excellence - blokace pedálů - stal nyní ještě bezpečnější. Zámek má 250.000 kombinací a je odolný proti odvrtání. Každý klíč je označen odlišným kódem.
 
Přednosti zámku pedálů:
  • vyroben z karbonitridové oceli odolné proti řezání a vrtání 
  • nejvýhodnější řešení k zajištění vozidla proti krádeži
  • nabízí absolutní jistotu
  • není potřebná žádná instalace
  • spolehlivost
  • použitelný pro více typů automobilů
  • nastavitelná délka pro lepší přizpůsobivost
  • planý poplach je vyloučen  

Součast dodávky je:

  • bezpečnostní klíč – 2 kusy očíslovaných klíčů   
  • návod k použití 

Parametry zámku pedálů:

  • šroubovací uzávěr: pro dokonalé uzamčení pedálů lze rameno prodloužit pomocí seřizovacího šroubu
  • povrchová úprava: jednotlivé části jsou chráněny poznikováním a práškovým lakem
  • galvanizace: háky jsou plně galvanizované a odolné proti korozi
  • materiál: je vyroben z karbonitridové oceli odloné proti řezání a vrtání
  • zámek: zavírací zařízení má bezpečnostní zámek vyrobený z materiálu, který je odolný proti vrtání  

Bullock Excellence zámek pedálů

 
Demontáž zámku: odemknutí zámku, uvolnění pedálů: Držte BULLOCK za rukojeť a pootočením klíče v zámku otevřte kleště asi o 10 cm. Potom vyjměte BULLOCK z pedálů a vyndejte klíč ze zámku.

 

 

Montáž zámku: uzamknutí pedálů: BULLOCK nasaďte kleštěmi na pedál spojky a brzdy tak, aby se kleště automaticky zaklaply při opření o podlahu. Středová tyč s kuličkami se musí dotýkat podlahy auta. V případě, že tomu tak není, upravte vzdálenost pomocí seřizovacího šroubu. 

 

 

Upozornění!
Neotvírejte BULLOCK proti jiné osobě. Držte BULLOCK stále za rukojeť. Nezavírejte BULLOCK pokud hrozí uskřípnujtí jiných věcí, nebo částí těla do kleští. Nenechávejte BULLOCK na místě přístupném dětem, aby nedošlo k nechtěnému zranění. Zapište si kód svého klíče do rámečku na originálním návodu a pečlivě uschovejte.


Údržba:
Nevystavujte BULLOCK přímému styku s vodou. V případě nemočení doporučujeme vysušit všechny části. Nepoužívejte BULLOCK nevhodným způsobem ve styku s jiným povrchy.

 

Srovnávací test odolnosti ke stáhnutí zde  - hodnocen jako nejlepší mechanické zabezpečovací zařízení proti krádeži v Evropě při srovnávacích rezistenčních testech renomovaného anglického motoristického časopisu Autoexpress.
 
Bullock zámek pedálů srovnánací testTest: Srovnávací testy pevnosti, odolnosti a trvanlivosti, které byly použity na nejlepším evropském bezpečnostním zařízení proti zlodějům. Hodnocení bylo zorganizováno a publikováno časopisem AUTOEXPRESS. Tento test byl proveden dvěma bezpečnostními experty, kteří hráli roli zlodějů v ideálních podmínkách za denního světla, s možností dělat hluk, s nářadím lehce dosažitelným v obchodech. Ve skutečném světě by pracovali sami, ve tmě, na hlavní cestě, na parkovišti a neměli by snadný úkol.
 
VÝSLEDEK: Čas odolávání zařízení BULLOCK je 17 minut 5 sekund. Průměrný čas odolávání ostatních zabezpečovacích zařízení činí 2 minuty 10 sekund. Hodnocení zabezpečovacího zařízení BULLOCK časopisem AUTOEXPRESS: EXTRÉMĚ dobře vyroben, je masivní a pevně útočí bez možnosti vyřazení. Jeho síla plus pohodlná montáž a přiměřená cena ho činí oprávněným vítězem. Přičteme-li ještě to, že je pro zloděje špatně přístupný, skóruje zámek paedálů značky BULLOCK i se svou nízkou cenou.

Nový model BULLOCK Excellence ® - velikost X je pro širší uplatnění (nahrazuje modely M a L, které se již nevyrábí) a možno jej použít jako model M nebo L  za cenu 2.990,- Kč včetně 21% DPH


Bullock Excellence s modely GP a Y jsou za cenu 2.740 Kč vč. 21% DPH.
 

Příslušný model zámku pedálů můžete nalést na stránkách italského výrobce BULLOCK.it. Do pole Marca vyberte značku auta a do pole Modello vyberte model vozu. Pak klikněte na vedleší červené tlačítko Cerca. Po té se Vám zobrazí vhodný model pro Váš vůz, který uveďte do poznámky při objednávce přes eshop.
Výběr vhodného modelu zámku uděláme rádi za Vás. Do objednávky, prosím, uveďte v poznámce značku i model vozidla a rok výroby. Po objednávce si Vás dovolíme kontaktovat pro případné upřesnění. 
 

Model BULLOCK Excellence ® - velikost X je vybaven nástavci 50 mm, 75 mm a 100 mm.
Model BULLOCK Excellence ® - velikost W je vybaven nástavci 50 mm, 75 mm.
Model BULLOCK Excellence ® - velikost J je vybaven nástavci 50 mm, 75 mm.

Z8mek pedálů Bullock Exellence model X

Při odběru dvou kusů poštovné zdarma.

 

Za celý rok 2010 činí podle statistik Policie ČR počet odcizených vozidel v České republice 12.349! To znamená, že každých 40 MINUT se v ČR ukradne 1 vozidlo.
 
 
 
BULLOCK Excellence ® ukázka ovládání 1

BULLOCK Excellence ® ukázka ovládání 2

 

Pískování autoskel VIN kódem

Chcete-li snížit pravděpodobnost odcizení Vašeho vozu máme pro Vás dostupné řešení v podobě značení skel pískováním VIN kódu.…

Kat. č.: PISKVINKOD
akce

Zámek pedálů pro vozy s automatickým řazením Bullock ® Excellence Automatico

Bullock ® Excellence Automatico je novým modelem zámku pedálů, který je jediný svého druhu na trhu pro vozy s automatickou…

Kat. č.: 41389
akce

Zabezpečení volantu a pedálu Bullock Absolute

Bullock Absolute je inovativní univerzální mechanické zabezpečení proti…

Kat. č.: 11492
akce

BULLOCK Defender ® - ochrana volantu a zábrana proti krádeži airbagu

Bullock představuje DEFENDER, universální mechanické zabezpečovací zařízení na volant,…

Kat. č.: 11486
akce

KOMENTÁŘE A DOTAZY

Přidat komentář nebo dotazPřidat komentář nebo dotaz

Poslat dotaz
 

×