Bezpečnostní značení skel VIN číslem

Bezpečnostní značení skel VIN číslem

Vyznačení čísla VIN na skla vozidla má výrazný preventivní protikrádežový význam. Sada VIN-MARK používá technologii leptání čísla VIN na skla jako výbornou preventivní ochranu vozidel.

specifikace

Kód zboží:
LEPVINKOD
Váha
3 kg

cena

652,89 bez DPH790 vč. DPH



 

Vyznačení čísla VIN na skla vozidla má výrazný preventivní protikrádežový význam. Sada VIN-MARK používá technologii leptání čísla VIN na skla jako výbornou prevetnivní ochranu vozidel.

 

 

Sada VIN-MARK obsahuje: 

6x šablona s číslem VIN 
tuba s leptací pastou
2x výstražná nálepka
1x snímací folie
1x nanášecí tyčinka
návod k použití 

Při objednávce uvádějte VIN do poznámky.

Příplatek za další 2x šablony s číslem VIN je 200 Kč. 

Značení skel vozidla VIM kódem


NYNÍ PROBÍHÁ AKCE - PÍSKOVÁNÍ AUTOSKEL VIN KÓDEM

K MONTÁŽI ZÁMKU ŘAZENÍ 

ZDARMA

 

Jeden z prvních kroků po krádeži vozidla je změna jeho identity odcizeného vozidla. To se děje právě změnou čísel VIN kódu na karoserii vozidla. 

Čísla VIN na všech sklech vozidla výrazně zvyšují nákladnost a pracnost operace změny identity. Výměna všech skel je drahá a nápadná. Vyznačení čísla VIN na střešním okně už znamená téměř neřešitelný problém. 

Dalším důležitým důvodem, proč se zloději vyhýbají vozům s vyznačenými skly, je to, že skla každého vozidla jsou vyznačena homologační značkou, která obsahuje datum výroby vozidla. Toto datum je téměř vždy shodný s rokem výroby automobilu. Takže pokud zloděj chce legalizovat odcizené vozidlo, musí vyměnit všechna okna a zároveň mu přináší problém kam s důkazním materiálem - skly vozidla. Je ale velkým problémem najít všechna skla se stejným rokem výroby jako je rok výroby odcizeného automobilu. Pokud tedy nesouhlasí rok výroby skel s rokem výroby vozidla, znamená to, že vozidlo bylo buď kradeno nebo hojně havarované. V autobazarech to samozřejmě ví a za takové vozidlo nabídnou nižší cenu. To také zná zloděj, který si vybírá, které auto odcizí a které nechá bez povšimnutí. Proto při krádeži vozů radši vybírají vozy neoznačené.

Policie jednoznačně doporučuje označení skel vozidla číslem VIN. Také vybrané pojišťovny vyjadřují svoji důvěru v účinky tohoto preventivního systému značení skel VIN kódem tím, že poskytují slevy na pojistném. 

KOMENTÁŘE A DOTAZY

Přidat komentář nebo dotazPřidat komentář nebo dotaz

Poslat dotaz
 

×