DEFEND LOCK zámykání zpátečky VW Touran II 2016- manuál Akce Doprodej

DEFEND LOCK zámykání zpátečky VW Touran II 2016- manuál

Mechanické zabezpečení řadící páky Defend lock pro vozy VW Touran, manuální řazení, rok výroby 2016-. Ovládání zámku je ze strany spolujezdce. Jedná se o integrovaný zámek s uzamykáním bez použití klíče pouhým otočením vložky zámku. Klíč je potřeba vždy pro odemknutí zámku.

specifikace

Kód zboží:
DC-2911 A 30111 AKCE
Záruka:
24 měsíců
Dostupnost:
skladem
Modelový rok
2016
Běžná cena bez DPH
7.429,75 Kč
Běžná cena s DPH
8.990 Kč
Akční cena bez DPH
6.438,02 Kč
Akční cena s DPH
7.790,00 Kč
Sleva
-13 %
Poznámka k ceně:
Tato akční cena je určena v omezeném počtu do vyprodání zásob pouze pro vozy VW Touran II, šestistupňové manuální řazení, od roku výroby 2016-. Zákazník nakupuje pouze s montáží. Cena je uvedena včetně montáže a 21% DPH.

cena

6.438,02 bez DPH7.790 vč. DPH



 
Samotný zámek za velkoobchodní cenu může nakoupit jen u nás registrovaná firma, která má oprávnění pro montáž zabezpečovacích zařízení a je pro tuto montáž proškolena. Zákazník nakupuje pouze s montáží.

 
AKCE 
PÍSKOVÁNÍ SKEL VIN KÓDEM 
K MONTÁŽI zámku řazení 
ZDARMA


 
Zámek řazení Defend Lock splňuje požadavky kladené na bezpečnostní třídu 4 včetně požadavku proti překonání nedestruktivní dynamickou metodou, tzv. SG či Bump Key. Zámek řazení DC 2911 A - PIN LOCK je typ zámku blokující řadicí páku kalenou sponou integrovanou v těle zámkového mechanismu. Okamžitě vidíte, zda je či není zamčeno.

K zámku jsou dodávány dva klíče a autorizační karta. 

Podle technických možností konkrétního vozidla je možné instalovat do vozidla model zámku Pin Lock nebo Rotary Lock, někdy lze volit z obého.

Nejedná se o starší model zámku s \"tyčkou\" (blokovacím trnem), který je třeba vyjmout z těla zámku na rozdíl od tohoto již integrovaného zabezpečení.
 
Parametry:
  • S tímto zámkem můžete využít slevu z pojištění. Pojišťovny poskytují  slevy na pojistném až 32%. Návratnost investice do zámku řazení je od 1,4 do 4 let. Pojišťovací ústavy a leasingové společnosti mnohdy vyžadují zabezpečení pojištěného vozu tímto účinným zabezpečovacím zařízením jako podmínku pro uzavření smlouvy.
  • Součástí každé montáže zámku řazení je řádně vyplněná Záruční a servisní knížka s 5-letou zárukou. Tato garance je podmíněna autorizovanou instalací a pravidelnými kontrolami u autorizovaného montážního střediska nebo u výrobce, kontroly musí být potvrzeny v Záruční a servisní knížce DEFEND. Vozidlo označujeme samolepkami na levé a pravé okénko (přední nebo zadní) a pryskyřicovou samolepkou na zádi vozu.
    U nás montované zámky řazení mají provedení roční kontroly zdarma.
  • Česká zámková vložka - nová zámková vložka splňuje evropskou normu EN 1303, přináší vysokou ochranu proti všem známým metodám překonávání zámkových vložek.
  • SCHVÁLENÉ AUTOPŘÍSLUŠENSTVÍ  - mechanické zabezpečovací zařízení Defend Lock je uznáno jako schválené autopříslušenství u dovozců a výrobců předních automobilových značek a jeho montáž v autorizovaném montážní středisku DEFEND neovlivňuje záruku vozidla
  •  
Pokud máte zájem o toto zabezpečení do svého automobilu, obraťte se na nás.
 
Za celý rok 2013 činí podle statistik Policie ČR počet odcizených vozidel v České republice 11.641! To znamená, že každých 41 MINUT se v ČR ukradne 1 vozidlo.
                                                                                             

 

 

KOMENTÁŘE A DOTAZY

Přidat komentář nebo dotazPřidat komentář nebo dotaz

Poslat dotaz
 

×