Adaptér z volantu pro DAF CF/XF 2017-

Adaptér z volantu pro DAF CF/XF 2017-

Adaptér slouží pro využití originálního dálkového ovládání na volantu k ovládání dodatečně namontovaného autorádia s ISO konektorem do kamionů DAF.   K adaptéru musíte objednat kabel 52kab podle typu montovaného autorádia (Blaupunkt, Clarion, JVC, Kenwood, Panasonic, Pioneer, Sony, Alpine, Philips, Zenec, LG, Parrot Asteroid a čínská autorádia s možností ovládání z volantu)   Podrobná kompatibilita • DAF CF / XF 2017- s konektorem Quadlock   Zůstávají pouze ovládací prvky OEM na volantu, tlačítka telefonu, USB port a Aux port (pokud je vozidlo vybaveno). *** Poznámka: Po instalaci budou ztraceny informace o...

specifikace

Kód zboží:
52sda001
Dostupnost:
skladem

cena

2.495,04 bez DPH3.019 vč. DPH



 

Adaptér slouží pro využití originálního dálkového ovládání na volantu k ovládání dodatečně namontovaného autorádia s ISO konektorem do kamionů DAF.

 

K adaptéru musíte objednat kabel 52kab podle typu montovaného autorádia (Blaupunkt, Clarion, JVC, Kenwood, Panasonic, Pioneer, Sony, Alpine, Philips, Zenec, LG, Parrot Asteroid a čínská autorádia s možností ovládání z volantu)

 

Podrobná kompatibilita

• DAF CF / XF 2017- s konektorem Quadlock

 

Zůstávají pouze ovládací prvky OEM na volantu, tlačítka telefonu, USB port a Aux port (pokud je vozidlo vybaveno). *** Poznámka: Po instalaci budou ztraceny informace o rádiu na displeji kokpitu (např. názvy rozhlasových stanic, informace RDS). Pokud je ve vozidle nainstalován modul Bluetooth, tlačítka telefonu sbudou funkční.

Vlastnost hodnota
Typ vozu DAF XF/CF 2017-

KOMENTÁŘE A DOTAZY

Přidat komentář nebo dotazPřidat komentář nebo dotaz

Poslat dotaz
 

×