Kombinovaný detektor kouře a teplot bezdrátový

Kombinovaný detektor kouře a teplot bezdrátový

Výrobek slouží k detekci požárního nebezpečí v interiéru obytných nebo komerčních budov. Detektor je vhodný i pro instalaci v autokaravanech nebo mobilních domech. Není určen pro instalaci do průmyslového prostředí. Vznik nebezpečí detektor opticky indikuje zabudovanou signálkou a akustickým signálem. Detektor splňuje vyhlášku MV HZS o požární ochraně staveb. Výrobek obsahuje dva samostatné detektory – optický detektor kouře a teplotní detektor. Optický detektor kouře pracuje na principu rozptýleného světla. Je velmi citlivý na větší částice, které jsou v hustých dýmech. Méně citlivý je na malé částice vznikající...

specifikace

Kód zboží:
ja-SD503ST
Dostupnost:
skladem

cena

1.008,26 bez DPH1.220 vč. DPH



 

Výrobek slouží k detekci požárního nebezpečí v interiéru obytných nebo komerčních budov. Detektor je vhodný i pro instalaci v autokaravanech nebo mobilních domech. Není určen pro instalaci do průmyslového prostředí.

Vznik nebezpečí detektor opticky indikuje zabudovanou signálkou a akustickým signálem. Detektor splňuje vyhlášku MV HZS o požární ochraně staveb.

Výrobek obsahuje dva samostatné detektory – optický detektor kouře a teplotní detektor. Optický detektor kouře pracuje na principu rozptýleného světla. Je velmi citlivý na větší částice, které jsou v hustých dýmech. Méně citlivý je na malé částice vznikající hořením kapalin, jako je například alkohol. Proto je vestavěn i detektor teplot, který má sice pomalejší reakci, ale na požár vyvíjející rychle teplo s malým množstvím kouře tento detektor reaguje podstatně lépe.

 

Upozornění: Baterie nejsou součástí balení.

 

Technické parametry:

• Napájení  3 x alkalická baterie 1,5 V AA / 2,4 Ah

• Typická životnost baterie cca 3 roky

• Detekce kouře optický rozptyl světla

• Citlivost detektoru kouře m = 0,11 ÷ 0,13 dB / m dle ČSN EN 14604

• Detekce teplot třída A1 dle ČSN EN 54-5

• Poplachová teplota + 60 °C až +65 °C

• Rozsah pracovních teplot -10 °C až +70 °C

• Rozměry, váha průměr 126 mm, výška 52 mm, 150 g

• Splňuje požadavky ČSN EN 14604, ČSN EN 54-5, ČSN EN 50130-4, ČSN EN 55022

KOMENTÁŘE A DOTAZY

Přidat komentář nebo dotazPřidat komentář nebo dotaz

Poslat dotaz
 

×