GENEVO ONE S Black Edition

GENEVO ONE S Black Edition

GENEVO ONE S ve verzi Black Edition byl vyvinut speciálně pro používání v České Republice. Můžete se tak spolehnout na bezproblémové detekce všech u u nás používaných radarů, o tom ostatně svědčí i vysoká oblíbenost modelu na našem trhu.

specifikace

Kód zboží:
GENEVOONES
Dostupnost:
skladem

cena

13.136,36 bez DPH15.895 vč. DPH



 

Skvělá volba pro cesty po ČR.

STVOŘENÝ PRO ČESKÉ ŘIDIČE

GENEVO ONE S ve verzi Black Edition byl vyvinut speciálně pro používání v České Republice. Můžete se tak spolehnout na bezproblémové detekce všech u nás používaných radarů, o tom ostatně svědčí i vysoká oblíbenost modelu na našem trhu.

 

SPOLEHLIVÉ DETEKCE NA DLOUHOU VZDÁLENOST

Detekční obvody byly laděny na míru měřícím technologiím používaným na našich silnicích. Black Edition se tak chlubí špičkovou detekční vzdáleností, ať už se k radaru budete blížit z jakéhokoliv směru. Obávat se nemusíte ani stacionárních radarů a kamer, jsou zahrnuty v jeho GPS databázi.

 

VÁŠ TICHÝ SPOLEČNÍK

Radarové detektory mají odjakživa problém se známým strašákem - falešnými poplachy, kdy detektor chybně zahlásí to co nemá. Toho se u GENEVO ONE S - Black Edition bát nemusíte, díky výkonnému procesoru a pokročilé filtraci, je až překvapivě tichý, avšak jen do chvíle, kdy se přiblíže ke skutečně aktivnímu měření rychlosti.

 

ZCELA V SOULADU ZE ZÁKONEM

Zařízení je pasivním detektorem a tak ho u nás můžete bez obav používat. Při správné instalaci, tedy aby řidiči nebránil ve výhledu, je GENEVO ONE S - Black Edition zcela ve shodě s českými zákony. Můžete si tak s klidem užívat pohodu na cestách.


STAČÍ NASADIT A VYRAZIT

Spolu s detektorem získáte aktualizace GPS databáze a firmwaru po dobu jednoho roku zdarma. Detektor je navíc už nastaven pro Českou republiku a stačí jej jen zapojit. Databáze je aktualizovaná na měsíční bázi a obsahuje všechny stacionární hrozby, které nevysílají žádný signál. K detektoru můžete přikoupit doživotní aktualizace, a mít tak trvalou jistotu přesných varování.

 

UŽIVATELSKY PŘÍVĚTIVÝ

GENEVO ONE S Black Edition je velmi jednoduchý k používání, žádné párování s telefonem či složité nastavování, stačí zapojit a jste připraveni na cestu.


360° SPOLEHLIVÉ DETEKCE

O 20% vyšší citlivost oproti modelu ONE S zajišťuje špičkovou detekce českých Ka-radarů, ze všech směrů.


KOMPAKTNÍ ROZMĚRY

ONE S Black Edition je jeden z nejmenších detektorů na trhu. Jeho kompaktní rozměry umožňují diskrétní umístění i snadný přenos.


ČESKÁ LOKALIZACE

Menu přístroje je v češtině stejně jako hlášení poplachů, detektor je od nás nastaven pro Českou republiku, stačí jen zapojit a vyrazit.


MOŽNOST LEGALIZACE

Disponuje funkcí, která uzamkne detektor do režimu pouhého ukazatele GPS rychlosti a úplnou RDD imunitu, ideální pro bezproblémové policejní kontroly v zemích, kde použití detektorů není povolené.


ODOLNÝ PROTI RUŠENÍ

GENEVO ONE S Black Edition se pyšní inovovanou filtrací nežádoucích signálů např. ze systémů moderních vozidel (sledování mrtvých úhlů, adaptivní tempomaty...). Díky tomu hlásí jen to co skutečně má.


S NEJPŘESNĚJŠÍ DATABÁZÍ MAP

GENEVO GPS databáze map celé Evropy je měsíčně aktualizovaná, reaguje na časté změny v úsekových měřeních, kamerách na červenou a jiných stacionárních hrozbách co nevysílají žádný detekovatelný signál.


AKTUALIZACE NA 1 ROK ZDARMA

Aktualizace systému a GPS databáze radarů je u ONE S Black Edition k dispozici 1 rok zdarma.
Aktualizace nezabere více než 1 minutu. Doporučujeme ji provádět pravidelně. Aktualizační software stáhnete na stránkách výrobce.


Co je součástí balení:

Pasivní antiradar GENEVO ONE S Black Edition:
Vertikální držák
Horizontální držák
Napájecí kabel s tlačítkem
USB kabel
Uživatelský manuál
Informace pro uživatele radarových detektorů
1 rok aktualizací zdarma


Operační frekvence:

GPS: SiRF STAR IV
Ka narrow: 34,0GHz, 34,3GHz, 34.7GHz, 35,5GHz (±120MHz)
Ka wide: 33.4 GHz ~ 36.0 GHz
K narrow: 24.125GHz (±70MHz)
K wide: 24.125GHz (±150MHz)
Laser: 904nm

 


Technické parametry:

Operační teplota: -20 +85 °C
Skladovací teplota: -20 +85 °C
Operační napětí: 11 - 16 V
Spotřeba energie: 250mA normal, 330mA max. (při 12V)
Rozměry: 62 * 92 * 34 mm
Váha: 140 g

 

Dodatečné příslušenství / doplňky:
Upgrade databáze EU na 1 rok - součást základního balení                                                    700 Kč
Upgrade databáze EU na 3 roky                                                                                            1,250 Kč
Upgrade databáze EU doživotní                                                                                             1,500 Kč
Kabel pro pevnou montáž Genevo                                                                                             295 Kč 
Vertikální držák pro detektor Genevo                                                                                         395 Kč 
Horizontální držák Genevo                                                                                                         295 Kč 
Stylové pozdnačníky Genevo Sada dvou kusů rámečků na RZ                                                  99 Kč 
Napájecí kabel do zapalovače s tlačítkem Nekroucený napájecí kabel s vypínačem               495 Kč 

KOMENTÁŘE A DOTAZY

Přidat komentář nebo dotazPřidat komentář nebo dotaz

Poslat dotaz
 

×