Dálkový ovladač Bluetooth k DS512/DS410

Dálkový ovladač Bluetooth k DS512/DS410

Dálkový ovladač Bluetooth k DS512/DS410. Přídavný modul dsbt410/dsbt512 umožňuje ovládání pomocí Bluetooth dálkového ovladače. Jedná se o dálkový ovladač, který je nutné spárovat s již zmíněným přídavným modulem, aby bylo možné jeho ovládání a spolupráci s autoalarmem. Dálkový ovladač BT má LED a dvě tlačítka.   Princip fungování dálkového ovladače: horní tlačítko vyšle příkaz "zapnout/zavřít" (v programátoru se rozsvítí "RMT UNLOCK", ikona "zavřít" na testovacím panelu BT) spodní tlačítko odešle příkaz "Disable/open" (analogicky k výše uvedenému se jedná o zprávy "RMT UNLOCK" a "open") podržením spodního...

specifikace

Kód zboží:
dsbtOVL
Dostupnost:
na dotaz
budeme Vás informovat o termínu dodání

cena

676,03 bez DPH818 vč. DPH



 

Dálkový ovladač Bluetooth k DS512/DS410.

Přídavný modul dsbt410/dsbt512 umožňuje ovládání pomocí Bluetooth dálkového ovladače. Jedná se o dálkový ovladač, který je nutné spárovat s již zmíněným ídavným modulem, aby bylo možné jeho ovládání a spolupráci s autoalarmem. Dálkový ovladač BT má LED a dvě tlačítka.

 

Princip fungování dálkového ovladače:

horní tlačítko vyšle příkaz "zapnout/zavřít" (v programátoru se rozsvítí "RMT UNLOCK", ikona "zavřít" na testovacím panelu BT)

spodní tlačítko odešle příkaz "Disable/open" (analogicky k výše uvedenému se jedná o zprávy "RMT UNLOCK" a "open")

podržením spodního tlačítka po dobu 3 sekund vyšle příkaz „vypnout ochranu kufru / otevřít kufr“ (v monitoru signálu „RMT UNLOCKTRUNK“); pro ovládání uvolnění kufru je nutné nainstalovat AUX modul nastavený na režim 3

 

Indikace vybité baterie

Pokud je potřeba vyměnit baterii ovladače, po uvolnění tlačítka otevřít/zavřít bude LED svítit nepřetržitě po dobu 3 sekund s krátkými přestávkami.

KOMENTÁŘE A DOTAZY

Přidat komentář nebo dotazPřidat komentář nebo dotaz

Poslat dotaz
 

×