Ovladač JOKER Bluetooth k DS512/DS410

Ovladač JOKER Bluetooth k DS512/DS410

Bluetooth JOKER pro autorizaci imobilizéru Tytan. Co je JokerBT? Jedná se o bezúdržbový identifikátor (bez tlačítek), který slouží k autorizaci imobilizéru systému Tytan DS410/DS512. Identifikátor JokerBT sám naváže spojení s modulem dsbt410/dsbt512 v automobilu. Vy jako majitel takového JokerBT jednoduše přistoupíte k autu a autorizujete se tímto způsobem. Nastoupíte a můžete odjet.   JokerBT a detekce pohybu JokerBT ID funguje tak, že se při detekci pohybu snaží připojit k autu (má vestavěný akcelerometr). Toto řešení prodlužuje životnost baterie. Pokud je Joker BT připojen k vozidlu, ale nedetekuje pohyb, spojení...

specifikace

Kód zboží:
dsbtJOK
Dostupnost:
na dotaz
budeme Vás informovat o termínu dodání

cena

904,96 bez DPH1.095 vč. DPH



 

Bluetooth JOKER pro autorizaci imobilizéru Tytan.

Co je JokerBT? Jedná se o bezúdržbový identifikátor (bez tlačítek), který slouží k autorizaci imobilizéru systému Tytan DS410/DS512. Identifikátor JokerBT sám naváže spojení s modulem dsbt410/dsbt512 v automobilu. Vy jako majitel takového JokerBT jednoduše přistoupíte k autu a autorizujete se tímto způsobem. Nastoupíte a můžete odjet.

 

JokerBT a detekce pohybu

JokerBT ID funguje tak, že se při detekci pohybu snaží připojit k autu (má vestavěný akcelerometr). Toto řešení prodlužuje životnost baterie. Pokud je Joker BT připojen k vozidlu, ale nedetekuje pohyb, spojení se přeruší. Obnovení spojení spočívá v pohybu JokerBT. Toto řešení zase brání krádeži, tedy situace, kdy Joker BT leží doma, ale je dostatečně blízko, aby povolil immo a auto tak nechrání.

 

Vybitá baterie v Joker BT

JokerBT nemá vestavěnou LED, takže signalizaci vybití baterie uvidíte prostřednictvím činnosti LED alarmu Tytan. Baterie by měla být vyměněna, pokud dioda v autě nesvítí nepřetržitě (3 sec.), ale když se rozsvítí na 3 sekundy s krátkými přestávkami.

 

Technické parametry:

• rozměry: 36x23x6mm

• baterie: CR2032

KOMENTÁŘE A DOTAZY

Přidat komentář nebo dotazPřidat komentář nebo dotaz

Poslat dotaz
 

×