Bluetooth A2DP/handsfree modul pro Fiat

Bluetooth A2DP/handsfree modul pro Fiat

Bluetooth adaptér k autorádiím Fiat, umožňuje přehrávání hudby z telefonu přes Bluetooth přímo na originálním autorádiu. Součástí balení přehrávače je i externí mikrofon, takže lze využívat i jako Bluetooth handsfree sadu. Přehrávač se ovládá pouze ovládacími prvky na telefonu, včetně přijímání hovorů přes Bluetooth. Velmi rychlá a jednoduchá instalace k autorádiu přes originální konektor AUX, připojení bez ztráty kvality zvukového signálu. Adaptér je ideální alternativou originálního CD přehrávače a hands free sady!   Technické parametry: • Bluetooth modul verze 5.0 - podpora formátů A2DP, AVRCP, HFP, SPP,...

specifikace

Kód zboží:
552hffa002
Dostupnost:
skladem

cena

729,75 bez DPH883 vč. DPH



 

Bluetooth adaptér k autorádiím Fiat, umožňuje přehrávání hudby z telefonu přes Bluetooth přímo na originálním autorádiu.

Součástí balení přehrávače je i externí mikrofon, takže lze využívat i jako Bluetooth handsfree sadu. Přehrávač se ovládá pouze ovládacími prvky na telefonu, včetně přijímání hovorů přes Bluetooth.

Velmi rychlá a jednoduchá instalace k autorádiu přes originální konektor AUX, připojení bez ztráty kvality zvukového signálu.

Adaptér je ideální alternativou originálního CD přehrávače a hands free sady!

 

Technické parametry:

• Bluetooth modul verze 5.0 - podpora formátů A2DP, AVRCP, HFP, SPP, GATT, ATT

• nejmodernější verze Bluetooth čipu s vynikající kvalitou zvukového přenosu

• externí mikrofon s 3,5 mm jackem

• rozměry jednotky: 53 x 30 x 10 mm

• u některých modelů může být nutné AUX vstup povolit pomocí diagnostiky

KOMENTÁŘE A DOTAZY

Přidat komentář nebo dotazPřidat komentář nebo dotaz

Poslat dotaz
 

×