Parkovací systém s LCD displejem, 8 senzorů Akce Doprodej

Parkovací systém s LCD displejem, 8 senzorů

Parkovací systém s osmi senzory určený pro detekci překážek za vozidlem (4 senzory) i před vozidlem (4 senzory). Zadní senzory jsou aktivovány při zařazení zpátečky, přední senzory se aktivují sešlápnutím brzdového pedálu na déle než 3 sekundy, ale pouze pokud je v dosahu senzorů nějaká překážka.

specifikace

Kód zboží:
ps8lcd
Dostupnost:
skladem
Běžná cena bez DPH
1.155,37 Kč
Běžná cena s DPH
1.398 Kč
Akční cena bez DPH
867,77 Kč
Akční cena s DPH
1.050,00 Kč
Sleva
-25 %

cena

867,77 bez DPH1.050 vč. DPH



 

Parkovací systém s osmi senzory určený pro detekci překážek za vozidlem (4 senzory) i před vozidlem (4 senzory). Zadní senzory jsou aktivovány při zařazení zpátečky, přední senzory se aktivují sešlápnutím brzdového pedálu na déle než 3 sekundy, ale pouze pokud je v dosahu senzorů nějaká překážka. Signalizace probíhá akusticky v několika úrovních a opticky na LCD displeji s grafickým znázorněním polohy překážky a číselným zobrazením vzdálenosti. Současně s blížící se překážkou se mění barva podsvícení displeje (zelená, modrá, červená). Systém rozlišuje překážky zvlášť na levé a pravé straně a vpředu i vzadu. Rozsah měření zadních senzorů je 2 - 0,35 m a předních senzorů je 0,7 - 0,3 m

 

Technické parametry

• napájecí napětí: 12 V

• spotřeba: 2 W

• délka kabelů senzorů: přední 6 m, zadní 2,5 m

• akustická signalizace: 90 - 105 dB

• pracovní teplota: -40º - +80º C

• průměr senzorů 19 mm

 

Upozornění

Senzory nejsou vhodné do kovových nárazníků a dále do vozidel, u nichž některá součást zasahuje do vyzařovacího pole senzorů.

Senzory je možné lakovat do barvy vozu, avšak nástřik by měl být proveden profesionálně, tenkou vrstvou. Celková vrstva nástřiku by neměla přesáhnout 70nm. Hlavní zásadou při nástřiku je, aby nedošlo ke spojení (slepení) vnitřní a vnější části senzoru vrstvou barvy - tedy zachování čisté distanční mezery mezi oběma částmi.

KOMENTÁŘE A DOTAZY

Přidat komentář nebo dotazPřidat komentář nebo dotaz

Poslat dotaz
 

×