Bluetooth modul k DS512

Bluetooth modul k DS512

Rozšířující modul Bluetooth pro autoalarm DS512, který implementuje technologii Bluetooth 4.0 (BLE - Bluetooth Low Energy) v systému TytanGPS. Aplikace TytanGPS poté může fungovat jako dálkové ovládání nebo joker– umí zapnout a vypnout systém a autorizovat imobilizér přes Bluetooth. Další příslušenství které může využívat technologii BT jsou: dvoutlačítkový ovladač RemoteBT a imobilizér - autorizační token JokerBT. Modul dsbt512 musí být aktivován na panelu modulů. Modul dsbt512 má 2 výstupy pro ovládání analogového připojení k systému centrálního zamykání dveří vozidla. Někdy lze zamykací modul použít bez jakýchkoli dálkových...

specifikace

Kód zboží:
dsbt512
Dostupnost:
na dotaz
budeme Vás informovat o termínu dodání

cena

891,74 bez DPH1.079 vč. DPH



 

Rozšířující modul Bluetooth pro autoalarm DS512, který implementuje technologii Bluetooth 4.0 (BLE - Bluetooth Low Energy) v systému TytanGPS. Aplikace TytanGPS poté může fungovat jako dálkové ovládání nebo joker– umí zapnout a vypnout systém a autorizovat imobilizér přes Bluetooth. Další příslušenství které může využívat technologii BT jsou: dvoutlačítkový ovladač RemoteBT a imobilizér - autorizační token JokerBT.

Modul dsbt512 musí být aktivován na panelu modulů. Modul dsbt512 má 2 výstupy pro ovládání analogového připojení k systému centrálního zamykání dveří vozidla. Někdy lze zamykací modul použít bez jakýchkoli dálkových ovladačů, pouze pro ovládání centrálního zamykání dveří pomocí aplikace TytanGPS.

KOMENTÁŘE A DOTAZY

Přidat komentář nebo dotazPřidat komentář nebo dotaz

Poslat dotaz
 

×