Inteligentní udržovací nabíječka baterií 12V - 800mA

Inteligentní udržovací nabíječka baterií 12V - 800mA

Inteligentní miniaturní nabíječka řízená mikroprocesorem pro olověné akumulátory. Ideální pro nabíjení a údržbu všech typů olověných baterií (WET, MF, AGM, GEL). Po nabití akumulátoru se nabíječka automaticky přepne na udržovací nabíjení. Vaše autobaterie tak i při dlouhém odstavení zůstane fit. Součástí nabíječky jsou vyměnitelné nabíjecí koncovky: kabel s klešťovými svorkami, kabel s očky pro přímé připojení k baterii neni součástí lze objednat pod kódem 35984.   Technické parametry - konektor pro rychlé odpojení s gumovou záslepkou - kabel s klešťovými svorkami - vstup: 100-240...

specifikace

Kód zboží:
35975
Dostupnost:
skladem

cena

353,72 bez DPH428 vč. DPH



 

Inteligentní miniaturní nabíječka řízená mikroprocesorem pro olověné akumulátory. Ideální pro nabíjení a údržbu všech typů olověných baterií (WET, MF, AGM, GEL).

Po nabití akumulátoru se nabíječka automaticky přepne na udržovací nabíjení. Vaše autobaterie tak i při dlouhém odstavení zůstane fit.

Součástí nabíječky jsou vyměnitelné nabíjecí koncovky: kabel s klešťovými svorkami, kabel s očky pro přímé připojení k baterii neni součástí lze objednat pod kódem 35984.

 

Technické parametry

- konektor pro rychlé odpojení s gumovou záslepkou

- kabel s klešťovými svorkami

- vstup: 100-240 V AC

- výstup: 12 V DC 800 mA

- vhodné pro baterie: 1-100 Ah

- určeno pro všechny olověné akumulátory (WET,MF, AGM a GEL)

- ochrana proti přepólování baterie

- rozměry: 130 x 63 x 37 mm

KOMENTÁŘE A DOTAZY

Přidat komentář nebo dotazPřidat komentář nebo dotaz

Poslat dotaz
 

×