Univerzální sada Bluetooth USB vysílač + přijímač k vratům, bránám

Univerzální sada Bluetooth USB vysílač + přijímač k vratům, bránám

Tento přijímač je univerzální a funguje s jakýmkoli systémem bran nebo garážových vrat. Stačí jej připojit paralelně podle manuálního schématu a systém otevírání garážových vrat bude fungovat s vaší stávající řídicí deskou otvírače garážových vrat. Tento přijímač a USB vysílač lze použít pro pohon s posuvnou branou, pohony křídlových brán, garážových vrat. Lze jednoduše nainstalovat přijímač do svého ovládání motoru brány, jelikož přijímač má velmi malé rozměry. Pokud lidé řídí auto s připojeným USB vysílačem do nabíjecího portu ve voze, brána, vrata se automaticky otevřou přiblížením se vozem do 10 metrů od...

specifikace

Kód zboží:
se610
Dostupnost:
skladem

cena

577,69 bez DPH699 vč. DPH



 

Tento přijímač je univerzální a funguje s jakýmkoli systémem bran nebo garážových vrat.

Stačí jej připojit paralelně podle manuálního schématu a systém otevírání garážových vrat bude fungovat s vaší stávající řídicí deskou otvírače garážových vrat.

Tento přijímač a USB vysílač lze použít pro pohon s posuvnou branou, pohony křídlových brán, garážových vrat. Lze jednoduše nainstalovat přijímač do svého ovládání motoru brány, jelikož přijímač má velmi malé rozměry.

Pokud lidé řídí auto s připojeným USB vysílačem do nabíjecího portu ve voze, brána, vrata se automaticky otevřou přiblížením se vozem do 10 metrů od přijímače.

Brána, vrata se zavřou automaticky po vjetí a následném opuštění prostoru brány, pokud má motor brány, vrat funkci automatického zavírání.

Pokud motor brány nemá funkci automatického zavírání, můžete připojit druhý kanál a dveře se zavřou po 10 s po odpojení napájení USB vysílače.

Brána se automaticky zavře, pokud vůz s připojeným USB vysílačem není v detekční vzdálenosti od přijímače.

Technické parametry

Frekvence  2,4 GH

Pracovní napětí přijímače  AC/DC 12-24V

Pracovní proud přijímače 18mA ± 2 DC12V

Pracovní napětí USB vysílače DC5V

Pracovní proud USB vysílače 1mA ± 0,5

Paměť kódů  340

Dosah10 m (USB konektoru ve voze)

Rozměry přijímače: 50 x 42 x 24 mm

KOMENTÁŘE A DOTAZY

Přidat komentář nebo dotazPřidat komentář nebo dotaz

Poslat dotaz
 

×