Náhr. klíč pro Honda, 3-tlačítkový, 433MHz

Náhr. klíč pro Honda, 3-tlačítkový, 433MHz

Náhradní vystřelovací autoklíč s dálkovým ovladačem pro vozy Honda. Součástí klíče je planžeta, dálkové ovládání centrálního zamykání se třemi tlačítky a čip pro imobilizér (transpondér). Náhrada originálního klíče. Planžetu klíče je třeba nechat vyfrézovat podle tvaru originálního klíče, vyřezaný klíč s čipem je nutno naprogramovat do řídící jednotky vozu a dálkové ovládání je třeba spárovat s komfortní jednotkou vozu.   Technické parametry - frekvence: 433 MHz - čip imobilizéru: Honda G PCF7961X(HITAG3) - počet tlačítek: 3   Jelikož nemusí být zaručena kompatibilita se všemi...

specifikace

Kód zboží:
48HO004
Dostupnost:
skladem

cena

1.196,69 bez DPH1.448 vč. DPH



 

Náhradní vystřelovací autoklíč s dálkovým ovladačem pro vozy Honda. Součástí klíče je planžeta, dálkové ovládání centrálního zamykání se třemi tlačítky a čip pro imobilizér (transpondér). Náhrada originálního klíče. Planžetu klíče je třeba nechat vyfrézovat podle tvaru originálního klíče, vyřezaný klíč s čipem je nutno naprogramovat do řídící jednotky vozu a dálkové ovládání je třeba spárovat s komfortní jednotkou vozu.

 

Technické parametry

- frekvence: 433 MHz

- čip imobilizéru: Honda G PCF7961X(HITAG3)

- počet tlačítek: 3

 

Jelikož nemusí být zaručena kompatibilita se všemi modely vozů, doporučujeme nejdříve ovladač naprogramovat a až po úspěšném naprogramování nechat vyfrézovat planžetu.

KOMENTÁŘE A DOTAZY

Přidat komentář nebo dotazPřidat komentář nebo dotaz

Poslat dotaz
 

×