Zámek řazení SAFETRONIC

Zámek řazení SAFETRONIC

SAFETRONIC je zabezpečovací zařízení, které zamyká řadicí páku zcela automaticky. Zamkne řadicí páku při vytažení klíčku ze zapalování a zařazení zpátečky u mechanické převodovky nebo polohy P u převodovky automatické. K odemknutí stačí přiložit čip na určité místo v interiéru vozidla. Toto místo není v interiéru nikterak rozpoznatelné a může být kdekoliv, kde si jej majitel auta přeje.

specifikace

Kód zboží:
11570
Dostupnost:
na dotaz
budeme Vás informovat o termínu dodání
Poznámka k ceně:
Zákazník nakupuje pouze s montáží. Cena je uvedena včetně montáže a 21% DPH.

cena

14.537,19 bez DPH17.590 vč. DPH



 

Samotný zámek může nakoupit jen u nás registrovaná firma, která má oprávnění pro montáž zabezpečovacích zařízení a je pro tuto montáž proškolena. Zákazník nakupuje pouze s montáží.

 AKCE 
PÍSKOVÁNÍ SKEL VIN KÓDEM
K MONTÁŽI zámku řazení 
ZDARMA
 

Nemá žádné vnější prvky, které by zasahovaly do interiéru vozidla. Ovládá se pouze při odblokování řadící páky pomocí bezkontaktního čipu.

Řídicí jednotka dává pokyn k zablokování řadící páky po vytažení klíčku ze zapalování při zařazeném zpětném chodu u manuální převodovky nebo při poloze Parking u automatické převodovky. Pro odblokování musí řidič použít bezkontaktní čip, který přiloží na určité místo v interiéru vozidla. Pod tímto místem se skrývá identifikační modul, který ověří oprávněného uživatele. Bez řádné identifikace není možno zařízení odblokovat.

SAFETRONIC je elegantní. Nemá žádné vnější prvky, které by zasahovaly do interiéru vozidla. Má natolik sofistikované softwarové vybavení, že zcela odstraňuje jakoukoli možnost chybné manipulace nebo nechtěného uzamčení vozidla během jízdy či při zastavení na křižovatce.

Byl vyvíjen tři roky a na jeho výrobu jsou použity speciální elektronické a mechanické součástky, které jsou schopny pracovat v extrémních klimatických podmínkách od minus 40 do plus 120°C. Zkoušky byly provedeny na 100 000 cyklech bezchybného provozu. Tento bezpečnostní systém se nedá demontovat, rozbít ani zmrazit kapalným dusíkem.

SAFETRONIC montáží ani jiným způsobem neomezuje garanční podmínky vozu.

Seznam vozidel, které lze uzamknout zařízením SAFETRONIC -  Audi,  Chrysler,  Ford,  Mercedes,  Seat,  Škoda,  Volvo, VW.

S naším elektromechanickým zabezpečením získáte 5 až 20 % slevy z ceny pojištění! Pojišťovací ústavy a leasingové společnosti mnohdy vyžadují zabezpečení pojištěného vozu naším účinným zařízením jako podmínku pro uzavření smlouvy. Potvrzují tak správnost a opodstatněnost naší činnosti. Vědí, že je tak značně snížena pravděpodobnost zcizení kteréhokoliv vozu.

SAFETRONIC je vyvíjen, vyráběn a kompletován v České republice. Celý proces výroby a montáže je průběžně velmi přísně kontrolován. Získal atestaci Ministerstva dopravy a spojů ČR pod číslem ATEST 8SD  0789. Atest 8SD schvaluje technickou způsobilost typu výstroje a součásti vozidel. Je patentově chráněn jako unikátní zabezpečení vozidel proti krádeži.

Jak si můžu nechat přidělat náhradní čip?
Pokud máte bezpečnostní kartu, vyrobíme vám náhradní čip. Bez bezpečnostní karty nelze náhradní čip přidělat. SECURITY CARD obsahuje číselný kód potřebný k výrobě čipu a tyto kódy z důvodu bezpečnosti neevidujeme.
Cena jednoho náhradního čipu je 390 Kč včetně DPH. Cena párování čipů s příslušným SAFETRONICem je 500 Kč. 

 

 

Pro bezvadný chod je doporučováno provádět pravidelné roční kontroly elektromechanického zabezpečení, a to u montážní organizace či u výrobce. Provedení roční kontroly je třeba potvrdit na zadní straně záručního listu a je podmínkou k uznání případné reklamace. 

 

 

 

KOMENTÁŘE A DOTAZY

Přidat komentář nebo dotazPřidat komentář nebo dotaz

Poslat dotaz
 

×