USB/4pin Fakra redukce VW, Škoda RCD510

USB/4pin Fakra redukce VW, Škoda RCD510

USB/4pin Fakra redukce umožňuje poslouchat hudební soubory na USB flash disku přes OEM autorádio bez ztráty kvality zvuku. Kabel je určen pro přenos hudby a nabíjení. Délka kabelu je 90 cm. Zasuňte žlutý konektor na zadní straně autorádia (viz foto) a vložte USB klíč do konektoru USB.   Určeno pro modely autorádií: Volkswagen /Škoda: RCD510 / RNS315 / RCD310   Poznámky: 2. Pro uživatele RCD300, pokud vaše hlavní jednotka nemá tlačítko "Media", pak tento kabel není vhodný pro vaši jednotku. Chcete-li používat tento produkt, musíte aktivovat funkci AUX. Vezměte prosím na vědomí, že ne všechna autorádia...

specifikace

Kód zboží:
551VW6
Dostupnost:
skladem

cena

243,80 bez DPH295 vč. DPH



 

USB/4pin Fakra redukce umožňuje poslouchat hudební soubory na USB flash disku přes OEM autorádio bez ztráty kvality zvuku.

Kabel je určen pro přenos hudby a nabíjení. Délka kabelu je 90 cm.

Zasuňte žlutý konektor na zadní straně autorádia (viz foto) a vložte USB klíč do konektoru USB.

 

Určeno pro modely autorádií:

Volkswagen /Škoda: RCD510 / RNS315 / RCD310

 

Poznámky:

2. Pro uživatele RCD300, pokud vaše hlavní jednotka nemá tlačítko "Media", pak tento kabel není vhodný pro vaši jednotku.

Chcete-li používat tento produkt, musíte aktivovat funkci AUX. Vezměte prosím na vědomí, že ne všechna autorádia mají funkci AUX, doporučujeme vám zkontrolovat před zakoupením produktu.

Vlastnost hodnota
Typ vozu Volkswagen
Typ vozu Škoda

KOMENTÁŘE A DOTAZY

Přidat komentář nebo dotazPřidat komentář nebo dotaz

Poslat dotaz
 

×